Vanzari masini de spalat second hand

Vanzari masini de spalat second hand In cazul in care masina dumneavoastra de spalat nu poate fi reparata sau costul reparatiei este foarte mare si nu considerati rentabila reparatia, avem pentru dumneavoastra o oferta foarte avantajoasa de masini de spalat second hand de cea mai buna calitate. Masinile de spalat pe care le scoatem la vanzare sunt atent alese, masini cunoscute pentru fiabilitatea lor demonstrata de-a lungul timpului. Aceste masini sunt perfect functionale, fara defecte si intr-o stare perfecta de functionare. Masinile de spalat second hand pe care le comercializam sunt importate din tarile Europei de Vest, Germania, Olanda, Italia, Anglia, sunt modele performante de masini de spalat ale unor marci de prestigiu in domeniu: Bosch, Whirlpool, Indesit, Ariston, Hotpoint, Zanussi, Gorenje.

Masinile de spalat second hand pe care le importam de la dealeri autorizati din strainatate vin perfect functionale si in cea mai buna stare tehnica si estetica, iar noi, la randul nostru le supunem unor teste de functionalitate si calitate astfel incat sa va vindem doar masini de spalat la parametri ireprosabili de funtionare ca pe viitor sa nu aveti probleme cu acestea.

Cui ne adresam

Vanzari masini de spalat second hand- Ne adresam persoanelor care locuiesc cu chirie si locuinta in care s-au mutat nu detine o masina de spalat. E de inteles ca in acest caz nu vreti sa faceti o investie foarte mare intr-o masina de spalat pe care atunci cand va mutati nu o mai luati cu dumneavoastra.
- Proprietarilor de locuinte scoase la inchiriere pentru a dota locuinta cu masina de spalat ca sa poata oferi cat mai multe facilitati viitorilor chiriasi.
- Persoanelor cu venituri medii si care nu au pretentia sa cumpere o masina de spalat noua si foarte scumpa.
- Persoanelor inteligente care realizeaza ca pot avea o masina de spalat performanta la un pret mult mai mic de achizitie
- Persoanelor carora li s-a stricat masina de spalat si nu mai poate fi reparata si care au nevoie de masina de spalat pentru perioada pana cand isi achizitioneaza o noua masina de spalat.

Avantajele achizitionarii unei masini de spalat second hand

Vanzari masini de spalat second hand- obtineti o masina de spalat performanta la un pret mult mai mic
- o masina de spalat second hand din import este de cele mai multe ori mult mai de calitate decat o masina de spalat noua care se gaseste pe piata masinilor de spalat de la noi.
- masinile de spalat noi sunt electronizate si complicat realizate astfel incat la aparitia unui defect, ori este buna de aruncat, ori se repara foarte greu si foarte scump.

Informatii vanzare masini de spalat second hand

Vanzari masini de spalat second hand- Vindem masini de spalat second hand atat cu incarcare frontala cat si cu incarcare verticala
- Preturile variaza intre 350 si 700 de lei in functie de vechime si performante
- Fiecare masina de spalat second hand comercializata de noi are o garantie de 90 de zile
- Transportul si montajul masinii de spalat este gratuit
- Se pot oferi discounturi de pana la 100 Lei daca ne dati masina de spalat veche la schimb

Aveti mai jos o lista informativa de masini de spalat SH pe care le-am comercializat si este posibil sa le avem pe stoc. Deoarece masinile de spalat second hand se vand foarte repede, aceasta lista s-ar putea sa nu fie de actualitate, insa puteti sa va faceti o idee despre ce masini de spalat second hand ati putea sa achizitionati de la noi.Vanzare masina de spalat
second hand Candy GO 106 DF


Viteza de centrifugare: 1000rpm
Capacitate de incarcare: 6kg
Pret: 649 Lei


Vanzare masina de spalat
second hand Electrolux EWP 106100 W


Viteza de centrifugare: 1000rpm
Capacitate de incarcare: 6kg
Pret: 599 Lei


Vanzare masina de spalat
second hand Daewoo DWD-M1031


Viteza de centrifugare: 1000rpm
Capacitate de incarcare: 6kg
Pret: 549 Lei


Vanzare masina de spalat
second hand LG F-1281ND


Viteza de centrifugare: 1200rpm
Capacitate de incarcare: 6kg
Pret: 749 Lei


Vanzare masina de spalat
second hand Indesit IWD 6125


Viteza de centrifugare: 1200rpm
Capacitate de incarcare: 6kg
Pret: 599 Lei


Vanzare masina de spalat
second hand Whirlpool AWG 5124 C


Viteza de centrifugare: 1200rpm
Capacitate de incarcare: 5kg
Pret: 549 Lei

Aveti nevoie de o masina de spalat si nu sunteti sigur daca va incadrati in buget? Noi va sfatuim sa ne contactati. Putem oricand sa gasim o varianta accesibila pentru buzunarul si cerintele dumneavoastra. Avem in stoc masini de spalat slim, masini de spalat verticale, masini de spalat cu incarcare frontala, masini de spalat mai vechi, masini de spalat mai noi, masini de spalat mai performante si masini de spalat mai putin performante. Gasim o solutie sa spalati din nou cat mai rapid si cu efort minim din partea dumneavoastra.